Jak proběhl podzimní veletrh For Interior 2023?

Jak proběhl podzimní veletrh For Interior 2023?

Letošní podzimní veletrh nábytku a bytových doplňků, který se již tradičně konal v pražských Letňanech a na našem stánku na příznivce zdravého spánku čekaly matrace ze všech našich kolekcí, tedy MagniStretch, Magnifico, Dolce VIta, Classico i Regale!

Letošní podzimní For Interior pro nás byl příležitostí mezi návštěvníky PVA v Letňanech přivést demonstrovat jedinečné vlastnosti našich matrací. Dostalo se nám skvělé zpětnoé vazbu na nedávno uvedenou matraci Diamante Dual 12, která k vinikajícímu komfortu přidává speciální pěnu s bylliným výtažkem ze Slézu lesního a také na naší patentovanou kolekci matrací MagniStretch, které díky technologii zaklesávajících se pěn napomáhají, jak od bolesti zad, tak jako prevence před tímto častým problémem.

Děkujeme všem, kteří si přišli poležet na náš stánek.

Publikováno: 8. 11. 2023
MagniFico
    Rozměry
    90x200 cm
    Výška
    30 cm
    Tuhost
    měkká, středně měkká
Zdravotní matrace s vysokou vrstvou patentované paměťové pěny Memoform pro neuvěřitelně pohodlný spánek podpořený léčivou silou slézu lesního.
MagniStretch
    Rozměry
    90x200 cm
    Výška
    30 cm
    Tuhost
    středně měkká
Vysoká středně měkká zdravotní matrace pro aktivní regeneraci těla během spánku. Je vhodná pro osoby trpící skoliozou a jinými biomechanickými poruchami páteře. Vyšší vrstva paměťové pěny v potahu poskytuje ještě větší komfort. Celosvětový patent společnosti Magniflex.
MagniStretch
    Rozměry
    90x200 cm
    Výška
    23 cm
    Tuhost
    středně tuhá
Středně tuhá matrace pro aktivní regeneraci těla během spánku. Velmi intenzivní strečový efekt. Vhodná pro děti v růstu, mladé sportovce a osoby trpící biomechanickými poruchami páteře, které preferují tužší matrace. Celosvětový patent společnosti Magniflex.

Praha 8 - Karlín Šaldova 219/1

Jak k nám?

Navštivte násPo-So 9-18

8.5. Zavřeno




Pošlete nám e-mailkarlin@magniflex.cz

Praha 6 - OC ŠestkaFajtlova 1090/1

Jak k nám?

Navštivte násPo-Ne 9-20

8.5. Zavřeno






Pošlete nám e-mailsestka@magniflex.cz