Srdečně Vás zveme na veletrh For Interior 2024!

Srdečně Vás zveme na veletrh For Interior 2024!

Vážení příznivci zdravého spánku,

úroveň spánkové regenerace má zásadní vliv na naše fyzické i psychické zdraví. Jak nejlépe ležet, aby naše tělo skutečně dobře regenerovalo, jaký vliv mají tuhost a materiál matrace na zdravé ležení či jak nám matrace může pomoci při chronických potížích pohybového aparátu? Na co se zaměřit při výběru?

Rádi bychom Vás pozvali na jarní veletrh For Interior, který se koná ve dnech 11. 4. - 14. 4. 2024 v Praze. Najdete nás v hale 3, na stánku C04. Těšíme se, že Vám budeme moci na Vaše otázky odpovědět a představit jak novinky, tak i celosvětově nejúspěšnější modely a kolekce zdravotních matrací a polštářů Magniflex.

Mezi ně patří především patentovaná matrace MagniStretch, která v průběhu spánku díky své unikátní konstrukci jemně natahuje páteř, čímž dochází k lepší a rychlejší obnově meziobratlových plotének a relaxaci zádového svalstva.

Mezi luxusními zdravotními matracemi se mimo jiné představí Diamante Dual 12, jejíž vysoká vrstva patentované paměťové pěny Memoform poskytuje tělu neuvěřitelně pohodlný spánek podpořený léčivou silou slézu lesního s protizánětlivými a zklidňujícími vlastnostmi. Matrace je od šíře 150 cm dodávána v tzv. duálním komfortu, kdy jednoduše rozepnete potah a otočíte jádro na své straně matrace dle vašich preferencí tuhosti. Zároveň si užijete přednosti společné matrace.

Vedle produktů pro zdravý spánek Magniflex si budete moci prohlédnout novou kolekci čalouněných postelí z dílny Polstrin Design, tradiční české rodinné firmy z Hradce Králové a našeho významného obchodního partnera. Na svých produktech budou demonstrovat, jak důležité je umět správně sestavit funkční ložnici, která vytvoří příjemné podmínky pro dokonalý odpočinek. Za návrhem čalouněných postelí stojí designérka Studia Polstrin Daniela Lašútová a pro účely představení kolekce na veletrhu vybrala neotřelé kombinace potahových materiálů. Nová řada je typická volbou tzv. sommierů, čalouněných korpusů se vsazeným laťovým roštem. Matrace je položená na povrchu, výhodou je snazší přístup k matraci a menší celkový rozměr postele. 

Přijďte se poradit, jak vylepšit Váš spánek do haly 3 na stánek C04!

KDY A KDE?

FOR INTERIOR PRAHA

Čtvrtek 11. 4. – neděle 14. 4. 2024

HALA 3, STÁNEK C04

Otevírací doba: čtvrtek - sobota 10 – 18 hodin, neděle 10 – 16 hodin

Místo: PVA EXPO Praha - Letňany, Beranových 667, 199 00 Praha 9

 

Těšíme se na Vás!

Publikováno: 13. 3. 2024

Praha 8 - Karlín Šaldova 219/1

Jak k nám?

Navštivte násPo-So 9-18

1.5. a 8.5. Zavřeno




Pošlete nám e-mailkarlin@magniflex.cz

Praha 6 - OC ŠestkaFajtlova 1090/1

Jak k nám?

Navštivte násPo-Ne 9-20

1.5. a 8.5. Zavřeno






Pošlete nám e-mailsestka@magniflex.cz